Programma data

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5
Module 6
Najaar 202417 sept3 & 4 okt15 okt5 nov19 nov10 dec
Voorjaar 202518 mrt3 & 4 apr15 apr13 mei3 juni24 jun
Najaar 20259 sep2 & 3 okt21 okt4 nov18 nov9 dec

Kennis en Inspiratie

Topsprekers vanuit het Brainport ecosysteem verschaffen kennis en inzicht over het ontstaan, de context en de werking van een succesvol samenwerkend ecosysteem. Je leert over de verschillende belangen van samenwerkingspartners in de Triple Helix. Daarnaast bieden de bezoeken op locatie een kijkje achter de schermen en nieuwe inspiratie.

Tijdens de ‘Challenge’ ervaar je de Triple Helix samenwerking in de praktijk en ga je in kleine groepen aan de slag met de uitdagingen van het Brainport ecosysteem. Ter afsluiting pitcht elke groep zijn/haar resultaat aan ons alumninetwerk.

Persoonlijke Ontwikkeling

Tijdens het programma dient jouw eigen Insights Discovery profiel als vertrekpunt voor jouw leiderschapsontwikkeling. Mede op basis van dit profiel werk je gedurende de opleiding aan jouw eigen persoonlijke leerdoelen en effectiviteit in samenwerking. De resultaten hiervan deel je aan het eind van het programma met de andere deelnemers.

Een aantal sprekers daagt de groep uit op leiderschap. Dankzij de onderlinge reflectie leer je jezelf en de andere deelnemers beter kennen en ontstaan er nieuwe inzichten in ieders drijfveren en waardevolle en blijvende contacten.

Netwerk en verbinding

Een belangrijke doelstelling van het programma is het verdiepen en verbreden van jouw eigen netwerk binnen de Brainportregio Eindhoven. Dit ontstaat door intensief contact met medecursisten en daarnaast bieden bezoeken en sprekers ook inzicht in het totale netwerk binnen het Brainport ecosysteem , alsmede toegang tot sleutelfiguren in dit netwerk.

Na afloop van het programma blijf je onderdeel van een actief alumni netwerk en krijg je toegang tot de Eindhoven Academy app, bijeenkomsten speciaal voor alumni en bijzondere events binnen het Brainport ecosysteem.

Praktische Informatie

Het LIBRE programma vindt twee maal per jaar plaats, in het voorjaar en in het najaar, met groepen van ca. 18 tot 20 personen. Het programma bestaat uit 6 modules, 5 maal een gehele dag (ochtend-middag-avond) en één tweedaagse module inclusief overnachting (ochtend-middag-avond-ochtend-middag). Alle modules vinden plaats op verschillende locaties in en rond Eindhoven.

De investering voor het LIBRE programma bedraagt € 7.250,– exclusief BTW, inclusief cursusmaterialen, eten (lunches én diners) en drinken op de opleidingsdagen en een overnachting tijdens de tweedaagse module.

Partners

Brochure

Download nu alle informatie over het programma, inclusief een globaal overzicht van de inhoud per module.

Deelnemen

Meld je nu aan voor een intake, om zeker te zijn van een plek in één van de komende edities van het LIBRE programma.

MEER WETEN OVER LIBRE? VRAAG HET ONS!


Irene van Rijsewijk

Trainer / Directeur


Joost Helms

Trainer / Directeur


Yvonne de Penning-Smit

Programma manager